سلام خسته نباشید. من ۲۶ هفته باردارم و الان چند روزی میشه که همیشه بعد از صبحانه احساس ضعف و بی حالی میکنم انگار فشار و قند خونم پایین میاد دست و پاهام بی حس میشن و به نفس نفس میفتم همراه با عرق کردن که بعد از خوردن چیزهای شیرین بهتر میشم میخواستم بدونم دلیلش چی میتونه باشه. احتمال دیابت بارداری هست؟ البته میزان fbs اوایل بارداریم که غیر ناشتا دادم ۷۵ بود

اطلاعات تکمیلی

سن۲۸جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

سلام سلامت باشید

این علائمی که گفتید نشانه قند پائین است نه بالا ولی بهتره  حتما پزشکتان را در جریان بگذارید