فرق گذاشتن بین دو برادر و بیکاری همسر

سلام . لطفا منو راهنمایی کنید حقیقتش دلم برای همسرم میسوزه ۳۰سالشه یه برادر دارند که شغل خوبی داره و مرفه هستند.و‌ سعی میکنه خودشو تو چشم اونا بالا و موفق نشون بده. با پارتی بازیم بوده شغلش که به ما ارتباطی نداره .البته..!که از نظر پدرشون زرنگه با رابطه کاراشو راه میندازه. خانوادش مخصوصا پدرشون خیلی این دو نفر رو باهم مقایسه میکنند و فرق میزارند و خیلی ببخشید تو سر همسر من میزنند. همسرم تحصیل کرده است ولی به خاطره شرایط اقتصادی و بیکاری هنوز شغلشو پیدا نکرده و این به اندازه کافی باعث سر خورده شدنه خودش شده و اوضاع و بدتر میکنند حتی رابطمون هم تحت تاثیر قرار گرفته و منم عصبی کرده. برای کار تلاشم میکنه. میخوام باهاش همدلی کنم وقتی از اونا دلخوره ولی بدتر عوض اینکه آروم بشه شروع میکنه از منم ایراد گرفتن. همه مشکلاتشو میندازه گردن من ، خانوادم و...غرق توو گذشته و مسایل قبلی میشه منو خودشو اذیت میکنه. باهاش صحبت کنم یه جور، حرف نمیزنم یه جور. حالا اینا به کنار واقعا این رفتار از یه پدر مادر به نظرم ناپسنده است. و میدونم مشکل ما نیست مشکل اوناست که فرق میزارند بین ماها. به نظرتون بهترین برخورد چیه و من چطوری همسرمو آروم کنم.

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز✋🏻

ممنون از اينكه ما را انتخاب كرديد

برای راهنمايی و تشخيص و همفكری با شما نياز به اطلاعات بيشتری از سن خودتان -شغل خود تان ؟ -مدت زندگی مشترک -چگونگی آشنايی و ازدواج با ايشون -آيا فرزندی داريد ؟ چه مدت هست همسرتان بيكار هستند ؟رابطه شما با همسرتون و زندگی زناشويی ؟رابطه شما با خانواده همسرتان ؟ و عكس العمل شما نسبت به رفتارهای آنها ؟ و عكس العمل همسرتان نسبت به رفتار خانواده اش ؟رابطه  همسرتان با خانواده شما ؟

بعد از پاسخگويی شما ،

درخدمتتون هستم 🙏🏻🌹