دیدن خواب های جنسی در زنان

سلام وقت بخیر. علت دیدن خوابهای جنسی چیه؟ من از دوران مجردیم این خوابهارو میبینم تا الان که متاهلم بازم ادامه داره.. شنیدم در پسرها و مردها هست و کمتر خانومی اینجور خوابهارو  میبینه خوشم نمیاد این خوابهارو ببینم.. شوهرم گاهی هر روز ارضام میکنه یا حتی شده عرض یه روز چند بار رابطه داشته باشیم. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن۲۴جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام
ديدن خوابهای جنسی خاص مردان نيست
هر چند در مردان عمدتا روياهای جنسی منجر به احتلام خود به خودی شبانه می شود
اما زنان هم می توانند خوابهای جنسی ببينند به خصوص اگر ميل جنسی زيادی داشته باشند .
احتمالا شما هم از ميل جنسی بالايی برخورداريد كه در چارچوب زندگی زناشويی
می تواند يک نقطه قوت هم برای رابطه شما و همسرتان محسوب گردد .
بنابراين جای نگرانی نبوده و نيازمند پيگيری بيشتر نمی باشد .