علائم بیش فعالی در کودک 7ماهه

با سلام. من فرزند 7 ماهه ای دارم که آرام و قرار ندارد. در چهار ماهگی غلت زد و از 6 ماهگی چهار دست و پا میرود. الان که هفت ماهه شده یکجا بند نمی شود و مرتب تمایل دارد تا چهار دست و پا حرکت کند یا با گرفتن اشیا روی پاهای خود بایستد. البته همین هفته پیش دندان در آورد. آیا علایم بچه بیش فعال را دارد؟

اطلاعات تکمیلی

سن35جنسیتمردشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

مادر گرامی سلام.
اینکه فرزند شما در 4 ماهگی غلت زده و 6 ماهگی چهاردست و پا شده، نشانه این است که فرزند شما رشد حرکتی سریع تری داشته است (حدودا دو ماه) که البته در خیلی از کودکان وجود دارد. در کودک شما در زمینه حرکتی بوده است و در کودک دیگری ممکن است در زمینه های شناختی و ... باشد.
دندان درآوردن نوزادان معمولا در سنین ۶ تا ۲۴ماهگی است. اما ممکن است در اوایل ۳ماهگی یا حتی اواخر ۱۲ماهگی نیز دیده شود.
پس این موارد علائم بیش فعالی نیست. حتی اگر علائم بیش فعالی هم بود، تشخیص گذاری بیش فعالی در این سن نیست.
پس مادر عزیزم نگران نباشید و به این راحتی برچسب اختلال به فرزند دلبندتون نزنید مگر با مشورت با متخصصین مربوطه.