با سلام، اگر امکان داره آزمایش همسرم و تفسیر کنید،مدت ناباروری ۳ سال،البته من فیبروم داشتم که ۳ ماه قبل عمل میومکتومی انجام دادم،همسرم فقط قلیون نسبتا در ماه ۱۰ بار استفاده میکنه.وزن همسرم ۱۰ کیلوتقریبا اضافه وزن دارن.قرصی که مصرف کردن فریتل اید هست.یکبار iui انجام دادم چند ماه قبل که نتیجه منفی بود.

Ph 7.5 ـ volume 10  ـsperm count  16 ـ motileti after 30min   65 ـ motileti after 120 m    16 ـ   normal form  70 ـG1   40  ـ G2  35  ـ G3  15  ـ G4  10 ـ  در آزمایش های قبل در کلینیک دیگر مورفولوژی نرمال 2%  بود. خواستم بدونم مورفولوژی چقد تغییری کرده؟ واریکوسل هم ندارند و آیا قابل درمان هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن29جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

باسلام تعداد كم است وبايد توسط اورولوژيست درمان شوند