سلام. پسرم دوسال و پنج ماهشه و به شدت تشنه ی آموزش و یادگیری هست  مثلا الان تمام رنگها،اشکال، اعداد و حروف الفبا رو کامل میدونه ولی اطرافیان که میبینن میگن خیلی زوده براش بعدا دچار مشکل میشه در حالیکه اصلا از روی اجبار نبوده خودش به شدت کنجکاوه و دوست داره چیزهای جدید یاد بگیره به نظر شما اشکالی نداره این روند رو ادامه بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن۳۱جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

مادر گرامی سلام.

اگه این یادگیری از طرف کودک باشه، ایرادی نداره اما نباید فرصت بازی رو از فرزندتون بگیره. فعالیت های فیزیکی از نوع حرکتی، سرعتی، رقابتی و ... به شکل انفرادی و گروهی به شدت توصیه میشه. از این موارد غافل نشید و همه ابعاد رشدی فرزندتون رو مدیریت کنید.

موفق باشید

تجربه شما

ممنون ازراهنماییتون ، چَشم حتما سعی میکنم موارد رو رعایت کنم❤