درد وسط قفسه سینه و مشکل پانیک

با سلام من مشکل پانیک دارم و دو ماهی هست که دارو مصرف میکنم البته بعضی وقتها هم درد قفسه سینه داشتم به هنگام ناراحتی عصبی البته نوار قلبم رفتم که گفت مشکلی نیست اما بازم میاد سراغم درد قفسه سینه قسمت وسط یا زیر سینه چپ و ضربانم هم با وجود پرانول بالا میرود سوالم اینه که آیا این دردها به خاطر مشکل عصبی من هست یا احتمال قلبی دارد و من به پزشک قلب مراجعه کنم یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن26جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و رواندرمانگر

سلام

درد شما با توجه به سن و سال شما و اینکه سابقه بیماری قلبی نداشته اید و بررسی هایی که انجام داده اید بیشتر منشا عصبی دارد