سلام. یه بار جدا شدم بچه ندارم الان دو ساله جدا شدم با کسی دوست شدم که مهندسه و دوسال از خودم‌ کوچکتر است گفتم بهش حق طلاق و حق خروج میخوام قبول کرده ولی نمیدونم آیا ازدواج باهاش صحیح است  چون پدرش ورشکسته شده و پشتوانه مالی نداره کار اجرایی ساخت و ساز انجام میده خودشو خودش هست ولی ما وضع مالیمون خیلی خوبه سوالم اینه آیا  این‌ مورد برای ازدواج خوبه آیا گرفتن این شرایط خوبه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن۳۷جنسیتشغلدانشجووضعیت تاهلمطلقه
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم. برای بررسی تناسب طرفین در ازدواج، به کلینیک های مشاوره مراجعه کنید. همه ی آن چه گفتید اینه که وضع مالی قابل اطمینانی ندارن و دوسال از شما کوچکتر هستند. آیتم های زیادی در مشاوره پیش از ازدواج چک میشه و باعث آگاهی و انتخاب صحیح میشه. شما که تجربه یک جدایی دارید حتما میدانید برای خوشبختی کنار یک مرد، خصوصیاتی لازمه که وضعیت مالی و سن؛ بخش کوچکی از آنهاست. اگر یک همسر، توانایی مدیریت عاطفی یک زندگی رو نداشته باشه، حق طلاق و حق خروج چه کمکی به زندگی شما می کنه؟؟