لکه بینی و احتمال بارداری

با سلام و خسته نباشید. من ۲۶ سالمه و الان  روز ۲۱ پریود هستم و امروز یه لک قرمز روشن یا میشه گفت صورتی دیدم به صورت رگه خونی همراه با ترشح. نزدیکی در دوره تخمک گذاری داشتم و از همه نظر نرمال هستم. میخواستم ببینم میشه برای بارداری باشه این لکه بینی؟ دوره هام ۳۰ روزه است  و پریودی منظمی دارم. ممنون میشم منو راهنمایی کنید.۱سال و نیم هست واسه بارداری اقدام کردم.

اطلاعات تکمیلی

سن۲۶جنسیتزنشغلدانشجووضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام. اگر تاخیر پریود داشتید برای 10 روز آزمایش بارداری بدید. اگر این لکه بینی ادامه پیدا کرد حتما از نظر عفونتها چک و معاینه شوید. اگر 1/5 ساله که برای بارداری اقدام کردید و نتیجه نگرفتید جهت درمان به مراکز ناباروری مراجعه کنید