سلام خسته نباشيد من يک دختر هفت ماه و بيست و سه روزه دارم كه یه هفته پيش ويروس تهوع رو گرفت و الان هم كه يک هفته ميگذره هيچ غذايی نميخوره و فقط شير ميخوره هر چی بهش ميدم بالا مياره اما شير خودم رو بالا نمياره نميدونم بايد چكار كنم چون داره ضعيف ميشه در ضمن وزن دخترم هفت كيلو و پانصد گرمه لطفا برای درمان تهوع و غذا خوردن مجددش راهنماييم كنيد

اطلاعات تکمیلی

سن٢١جنسیتزنشغلدانشجو وضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام. به دنبال عفونت ها این مساله طبیعیه فعلا فقط شیر بخوره اگه تا یک هفته دیگه مشکل رفع نشد نیاز به بررسی هست