بالا بود آنزیم کبد در بارداری

با سلام و خسته نباشبد

آنزیم های کبدیم بالا رفته و در هفته 37 بارداری هستم.

سومین آنزیمم به  500 رسیده.خارش خیلی شدیدی دارم.واژن گوش ها کف دست و پا سقف دهان،و جدیدا هم ورم کردم

1-.میخواستم بدونم با این شرایط باید به بارداری خاتمه داد؟؟؟

2-اگر نیاز به خاتمه بارداری باشد باید با آمپول فشار طبیعی زایمان کنم یا طبیعی ضرر دارد؟؟

3-یا این مقدار آنزیم در بارداری مشکلی ایجاد نمیکند؟

اول آنزیم کبدم 593 بود روزی 3 عدد قرص کبد مصرف کردم شد 539 بعد دکترم تعداد قرص ها را 2 تا کرد آزمایش دادم شد 500.و دوباره تعدادشو کم کرد شبی یک عدد،حالا از وقتی که روزی یک عدد میخورم خارش شدیدم شروع شده.مثل اوایل که 590 بود.

و طبق برگه آزمایشگاه باید آنزیم کبدم حداکثر 290 باشد.

اطلاعات تکمیلی

سن25جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر فعلا نیازی به ختم بارداری نیست اما باید زیر نظر پزشک معالج بررسی شوید می توانید از عرق کاسنی نیز استفاده کنید موفق باشید.