رفتارهای بچگانه همسر

با سلام. من ده ماهه که عقد کردم شوهرمو خیلی دوستش دارم و اونم منو خیلی دوست داره و خیلی بهم محبت میکنه اما بیشتر کاراش مثل پسر بچه هاست انگار نه انگار که ۲۶ سالشه همش باید بهش بگم عزیزم اینکار بده اونکار خوبه بعضی وقتهام از دستم ناراحت میشه میگه مگه من بچه توام هی گوشزد میکنی بهم . ولی خب مثل پسر بچه هاست کارایه شخصیشو زیاد حوصله نمیکنه که انجام بده مثل مرتب کردن اتاقش و لباساش از چیزی مثلا غذا خوشش نیاد زود عکس العمل نشون میده خیلی جاها مثل بچه ها ساده رفتار میکنه سیاست به خرج نمیده. حالا من چیکار میتونم بکنم که اخلاق و رفتاراش یکم مردونه تر بشه از حالت بچه گونه در بیاد؟ خیلی دوسش دارم

اطلاعات تکمیلی

سن۲۱جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .

دوست عزیز اول اینکه به شما توصیه می کند نقش مادر برای او بازی نکنید . چون اگر زیاد به او بکن و نکن داشته باشید مطمئن باشید به زودی از دست شما خسته می شود .

مسئله همسر شما این است که شما باید این را متوجه باشید که آدم ها با شناسنامه آنها سنجیده نمی شوند که شما فکر کنید که هر کسی که به سن ازدواج رسید از لحاظ شناسنامه ای پس حتما می تواند یک زندگی مشترک را به خوبی انجام دهد . شما که ده ماهه عقد هستید باید صد درصد با خانواده ایشان آشنا باشید که به احتمال زیاد در خانواده ای که بزرگ شده خیلی ایشان را برای روبه رو شدن با اجتماع و نوع برخود با آدم ها آماده نکردند و از لحاظ مسئولیتی که شما فرمودید مسئولیتی به ایشان داده نشده و اینها همه به تربیت خانوادگی بر می گردد. اگر به همین منوال باشد شما تا آخر نقش مادر برای او پیدا می کنید .

دوست عزیز به نظر من حتما پیش یک مشاوربه صورت حضوری بروید .