دیابت و مشکلات دیرانزالی و انزال خشک

سلام من هفده ساله که دچار دیابت هستم و الان هم دچار دیرانزالی و انزال خشک هستم. آیا میتونم با مصرف قرص سمنکس مشکلم رو برطرف کنم و صاحب بچه بشم یا نه؟ ضمنا با مصرف شربت سودوافدرین مایع منی دارم ولی دیرانزال میشم.

اطلاعات تکمیلی

سن33جنسیتمردشغلمهندس برق.روانشناس بالینیوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
مصرف قرص Semenax كه يک داروی مكمل گياهی است در اين خصوص كمكی نمی كند
ولی استفاده از قرص Midurine 2.5 mg دو نوبت در روز صبح و شب ممكن است كمک كننده باشد .