شنود و عدم مدرک برای اثبات آن

سلام.وقت به خیر.کسی صدای  منو شنود میکنه اما مدرکی برای اثبات ندارم.چکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن27جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. طبق ماده 104 قانون دادرسی کیفری : کنترل تلفن افراد جز در مواردی که به امنیت کشور مربوط است و یا برای احقاق حقوق اشخاص به نظر قاضی ضروری تشخیص داده می شود، ممنوع است.

2. شما برای اطمینان اگر موبایل هست گوشی خود را نزد تعمیرگاه قابل اطمینان برده و ترجیحا گوشی را فلش نمایید و یا به تعمیر کار موضوع را بگویید تا اگر گوشی شما هک شده و احیانا برنامه ای روی گوشی شما نصب شده که مکالمات شما را شنود و برای شخص دیگری می فرستد. اقدام به پاک نمودن برنامه مذکور نماید.

موفق باشید.