سلام خانوم دکتر . من در اقدام به بارداری هستم میشه برای کاهش استرسم از پرانول ضعیف استفاده کنم. شدیدا استرسی هستم.

اطلاعات تکمیلی

سن۲۰جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

در بارداری باید تا آن جایی که میشود از مصرف دارو خوداری شود مگر در موارد لازم . باید دلیل استرستون مشخص شود.  اگر به خاطر بارداریست پیاده روی کنید ،فعالیتهای که براتون لذت بخش هست رو انجام بدید تا به آرامش برسونید و از استرستون کم بشه