سلام . پسرم 4 سالشه و از تاریکی و اینکه توی اتاق تنها باشه میترسه حتی شبها هم رختخوابش رو کنار تخت خودم میذارم هر وقت از خواب بیدار بشه نصفه شب سراسیمه میاد توو تخت من و باباش چطوری میتونم از ترسش کم کنم تا بتونه تنها بخوابه اتاق مستقل هم داره ولی استفاده نمیشه. ممنون میشم جواب بدید

اطلاعات تکمیلی

سن29جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام مامان عزيز

اول اينكه بايد بدونم كه پسر شما از جدا موندن از شما می ترسه يا فقط از تاريكی ؟

مثلاً اگر مهدكودک ميره بدونه شما می مونه يا گريه ميكنه؟

بدونه مامان جايی می مونه يا نه؟

توضيحات خودتون رو كامل كنيد كه ببينم اضطراب جدايی داره؟ يا ترس از تاريكی

🙏🙏🌹🌹🌹

تجربه شما

سلام ممنون از اینکه جواب دادید .فکر میکنم پسرم از جدایی از من نمیترسه چون خونه پدربزرگ و مادربزرگش و خاله هاش خوب میمونه و با داییش بیرون میره ولی مهدکودک نمیره همش میگه تو هم باید پیشم توو مهد باشی و گریه میکنه.در ضمن اینکه چند بار سعی کردم جدا توو اتاق خودش آروم آروم بخوابه و لامپ اتاقش رو هم روشن گذاشتم ولی هربار نصفه شب بیدار شده و اومده پیش من