تفاوت سایز سینه و توده های ریز زیر بغل

سلام . من توو اقوام هیچ نوع سرطانی اعم از سینه و تخمدان و رحم نبوده اما من مدام روی سینم حساسم سینه ی سمت چپ از راست کوچکتره (۶۵) و مدام توده ریز و درشت سمت چپش (زیربغل به پایین) احساس میکنم اسفند قبل سونو دادم هیچی نبود اما بازم حساسم و مدام چکش میکنم آیا طبیعیه یا غیر طبیعی باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۳جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

 اگر سونو دادید نگران نباشید البته معاینات ماهیانه و بررسی توسط همکاران هر 6ماه لازم است واگر تو این زمینه خیلی نگرانید به مشاورین مراجعه کنید تا با ارایه راهکار از اضطراب شما کم شود