کم حرف زدن و لجبازی کودک 17 ماهه

با عرض سلام و احترام . ممنون از اینکه وقت میگذارید دخترم 17 ماهه است تا الان فقط 4 کلمه را میتواند بگویید و بیشتر کلمات بی معنی میگوید دکترش گفت باید برایش قصه بخوانم اما وقتی کتاب را میگرم از دستم میگرد و نمیگذارد قصه بخوانم و گوشی موبایل را هم نزد کسی باشد میگرد خیلی لج بازی میکنه و هیچ کاری اجازه نمیده اگر چیزی در دست ما باشد میگه بده به من وقتی گرفت دور میندازه خیلی وابسته به گوشی شده وقتی گرفت فقط دست میزنه و گریه میکنه و خوابش هم خیلی نا آرام است خیلی به مشکل میخوابد لطفا راهکاری را بگویید آیا این رفتارش نگران کننده است ؟ من خیلی نگرانم که چگونه رفتار کنم. ممنون از پاسخ تان

اطلاعات تکمیلی

سن24جنسیتشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.

شاید توجه شما و پدرش نسبت به او کم هست و متاسفانه خودتون خیلی درگیر گوشی موبایل و .... هستید.که این رفتار شما (اطرافیان) باعث شده که نسبت به موبایل حساس بشه.

پس به نظرم اگر وقت بیشتری به کودکتون  اختصاص بدید و " بازی " رو حتما" به شکل روزانه با ساعات زیاد باهاش انجام بدید، رفتارهاش کمی تعدیل خواهد شد.

و به طور کل سعی بفرمایید که محیط بچه رو " پربار و غنی " بفرمایید.مثلا" دائم ترانه های کودکانه در محیط پخش بشه.قصه های فارسی پخش بشه،بلندبلند براش کتاب بخونید و...

و اگر هم یک گفتار درمان بچه رو بیینه خیالتون راحت تر میشه.