شکم بزرگ بعد از سزارین

سلام من 30 سالمه. وزنم بالاست ولی شکمم خیلی بزرگه در حدی که همه فکر میکنن حامله ام و ماه آخرم هست. چهار بار سزارین شدم . نمیدونم این باعث بزرگی شکمم شده. آخه هر خانم چاقی رو که میبینم اینطور نیست . چاقی شکمی من مثل مردا هست. لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن30جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

باسلام.

متاسفانه چاقی شکمی از خطرناک ترین انواع چاقی است که حتما نیازمند اقدام فوری است. بهتر است یک رژیم کاهش وزن را شروع نمایید و از ورزشهای هوازی روزانه به مدت یک ساعت کمک بگیرید. ضمنا برخی داروهای چربی سوز هم مستقیما چربی شکمی را هدف می گیرند و در صورتی که منعی برای مصرف نداشته باشید به شما کمک زیادی خواهند نمود.