رژیم قبل از بارداری

30 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام . من ۱۹ سالمه میخوام باردار بشم و ۷۴ کیلو وزنمه چیکار کنم وزنم بیاد پایین لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن۱۹جنسیتزنشغلخونه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و عرض ادب.

بهتر است قبل از اقدام به بارداری وزن خود را به ایده آل برسانید تا کمتر در معرض مخاطرات چاقی در بارداری مانند دیابت بارداری و مسمومیت حاملگی قرار بگیرید. در این زمینه بهتر است از یک رژیم چند وعده ای که حجم کم و دفعات متعدد داشته باشید بهره ببرید. الگوی بشقاب من کاملا برای شما مناسب است و در حین رژیم از مکملهای ویتامینی غافل نشوید. مایعات و سبزیجات را افزایش دهید.

تجربه شما

  • ممنونم از لطفتون