سلام یه سوالی داشتم میخواستم راهنماییم کنید خانمی که تو رابطه با همسرش سرد هست چه خصوصیاتی داره ؟آیا هفته ای یک بار هم جزو افردا سرد مزاج حساب میشه؟لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن۲۲جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، در مقوله جنسی دفعات رابطه نشاندهنده میل کم یا زیاد نیستند، مهم آن است که زن و شوهر در این مورد باهم تفاهم داشته باشند و یکی از آن دو درباره تعداد دفعات رابطه معترض نباشد، گاهی یک زوج ماهی یک بار رابطه با هم دارند اما هر دو از آن رضایت خاطر دارند و گاهی یکی تمایل به روزی ۱بار رابطه جنسی دارد و دیگری ماهی یکبار و این خود عامل نارضایتی و عدم تفاهم آنهاست، در اینباره به هیچ وجه خودتان را با زوجهای دیگر مقایسه نکنید.