سلام . مادرم 57 سالشه و به خاطر فشار زيادی كه به پاش آورده يكماهه كه خار پاشنه گرفته و دكتر ارتوپد به كف پاش كورتن زده و آمپول ديكلوفناک زده و استراحت هم ميكنه ولی پاش همچنان درد شديد ميكنه لطفا بگين راه ديگه ای هم داره ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

روز بخير

ايتدا بايد اجازه دهيد حداقل يک تا دو هفته از زمان تزريق كورتون بگذرد چون بعد از تزريق كورتون فيزيوتراپی انجام نمی شود

شما بايد كفی كفش مخصوص خار پاشنه تهيه كنيد و در تمامی كفش هايشان بگذاريد

حتی در خانه دمپايی با كفی نرم بپوشند

بعد از دو هفته مقرر به فيزيوتراپی مراجعه كنيد چون خار پاشنه قابل درمان است

در منزل يک بطری آب معدنی را پر از آب كرده و در فريزر بگذاريد تا يخ بزند و از ايشان بخواهيد اين بطری را زير پايشان بغلطانند