جیغ کشیدن و لجبازی پسر 4 ساله

با سلام و خسته نباشید . پسر 4 ساله و نیم دارم که توی خانه با ناخن و موهاش بازی میکنه و اگه چیزی بخواد همش جیغ میکشه ...خودم شاغل هستم از صبح تا 2 بعداز ظهر سرکارم . پرستار واسش گرفتم پیش اون هستش ..غذا هم نمیخوره و فوق العاده لجباز شده ..ممنون میشم راهنمایم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن28جنسیتزنشغلشاغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

مادر عزیز سلام. بازی با ناخن و مو نوعی کلیشه رفتاری یا عادتی است که به دلایل مختلف ایجاد میشود.
بسياری از اين حرکـات عـادتی، عـادات خـوشخيمـی هستند که به عنوان جزء طبيعی از مراحل تکامـل کـودک در نظـر گرفته ميشوند و زمانی جنبه اختلال پيدا ميکنند که باعث ايجـاد مشکلاتی در حرکات فيزيکی و رفتار اجتماعی کودک شوند.
در اولین قدم باید علت ایجاد این حرکات بررسی شود. به نظر میرسد که ریشه  رفتارهای تکراری ، جیغ کشیدن ، غذانخوردن و ... مشترک باشد. مثلا همگی ناشی از اضطراب فرزند شما باشد.
بهترین روش درمانی مشترک برای این علائم، رفتاردرمانی است. ولی مسئله ساده ای نیست که در منزل و با چند تکنیک راحت حل شود. باید حتما به متخصص مربوطه به صورت حضوری مراجعه کنید. تا قبل از ورود به مقطع پیش دبستانی و دبستان این مسائل را پیگیری کنید. باقی ماندن این رفتارها، درمان آنها را سخت تر و طولانی تر میکند.
شما میتوانید به کاردرمانگر ذهنی _ رفتاری  یا روانشناس کودک مراجعه فرمایید.