سلام.من سه روز پیش رفتم دکتر واسه معاینه لگنی چون الان ۳۷ هفته و ۶ روزم.دکتر گفت دهانه رحمت باز نشده هنوز کپسول سبز رنگ روغن کرچک داد بهم گفت از طریق واژن بذار تا جایی که میتونی ببر تو.شبی یه کپسول.دو شب اینکارو کردم اما ترشح خیلی آبکی داشتم به رنگ قرص.درحدی که لباس زیر و شلوارمو باید عوض میکردم.توی نت هرجا سرچ کردم همه میگن قرص و کپسولش خوردنیه.من گیج شدم.لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن۲۶جنسیتزنشغلازادوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است از هفته ۳۸ بارداری به بعد به صورت خوراکی از قرص روغن کرچک استفاده نمایید موفق باشید