سلام ۲۳ ساله هستم در حال حاضر تحت درمان تخمدان پلی کیستیکم با گلوکوفاژ و دوهفته پیش هم لتروزول استفاده کردم الان یک هفتس ک نبض شکم در قسمت ناف دارم و همچنین نفخ و خیلی بیحالم گاهی هم حالت بالا اوردن بیبی چک زدم منفی بود پریودی منظم ندارم آیا عوارض قرصه یا باردارم؟ آزمایش خون برم نشون میده یعنی کی باید برم ک درست باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۳جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز هم احتمال بارداری وجود دارد وهم اینکه ممکن است از علائم پیش از قاعدگی و استفاده از داروهای هورمونی باشد بهتر است ۱۸ روز از آخرین رابطه جنسی شما گذشته باشد بعد تست بارداری انجام بدهید موفق باشید.