ليزر موهاى زايد بعد سزارين

سلام خسته نباشين ببخشيد ميخواستم بدونم كه الان اواخر باردارى هستم ميخوام بعد از سزارين موهاى بدنم رو ليزر كنم ميخواستم بدونم چند وقت بعدش ممكنه

آيا با ليزر حالت برجسته ى ريشه ى موها و قرمزيه ريشه هاش از بين ميره؟ سياهيه ناحيه ى تناسلى و زانو با ليزر رفع ميشه؟؟

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است با پزشک متخصص پوست و مو در رابطه با این مسئله مشورت داشته باشید موفق باشید