بارداری وترش کردن معده

سلام

هفته ۹بارداری هستم ومعدم خیلی درد میکنه وترش میکنه انگار اسید توی معدم میجوشه

خاکشیر وعرق نعنا خوردم فایده نداره تازگی شربت معده آلومینیوم ام جی میخورم فایده نداره چی بخورم واقعا دارم اذیت میشم واین حالم از همه غذاهازده شدم هیچی نمیتونم بخورم توروخدا راهنماییم کنید

البته دیابت هم دارم وکنترله

اطلاعات تکمیلی

سن۲۷جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید زیر نظر پزشک معالج خود از داروی دیگری استفاده کنید موفق باشید.