سلام . دخترم امروز ۷ ماهش کامل شد و رفت داخل ۸ ماه وزن زمان تولد۳۳۰۰ وزن الان ۸ کیلو کم نیست؟ فرنی و حریره نمیخوره فقط روزی دوبار سوپ میدم. شیر خودم خیلی کم شده و بچم رو سیر نمیکنه و شیشه هم اصلا نمیگیره چی بدم که وزنش بره بالا؟

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

وزنشون نرمال هست. اگر شیرتون کم شده میتونید از شیرخشک هم استفاده کنید. آپتامیل یا ببلاک گزینه های خوبی هستن.  اما از غذای کمکی غافل نشید. پوره سیب زمینی و زرده تخم مرغ در این سن افزایش وزن رو موجب میشن

با احترام