سلام خسته نباشید. من تنبلی تخمدان چپ دارم طبق آزمایش 4 ماه پیش که روز 22 سیکلم بود اف اس اچ3.7 بود و ال اچ هم 10.4 توی سونو شکمی ماه پیش بخاطر یک ماه تاخیر پریود تشخیص دادند که تنبلی دارم دکتر متفورمین تجویز کرد اما نحوه مصرفشو نگفت الان دکترم از اینجا رفته متاسفانه ،با یک پزشک عمومی مشورت کردم روزی یکی، از روز 10سیکلم شروع کردم اما بعداز 10 روز قطع کردم برای بارداری هم روزای 14 ،17، 20 اقدام کردم من تقریبا سیکلم 32 روزه و نامنظمه ،اما با علائمی مثل بی اشتهایی ، تهوع کم ،خستگی چند روز اسهال، شبا هم دل ضعفه شدید که مجبور میشم بیدارشم چیزی بخورم و سوزش معده تقریبا روز 29 سیکلم درد کمی زیر شکمم سمت چپ داشتم. امروز یک روز عقب انداختم و بی بی چک منفی هستش.الان به نظرتون احتمال بارداری هست؟و اینکه اگه نیست متفورمین و از کی شروع کنم؟

(چند روزه ترشحات سفید مایل به زرد دارم)

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممنون دوست عزیز
اگر سیکل 32 روزه دارید پس نامنظمی پریود و تنبلی تخمدان مطرح نیست
بهتر است جهت رفع مشکلات احتمالی و تشخیص و درمان ترشح واژن به پزشک مراجعه نمایید

تجربه شما

یادم رفت بگم چند روزه ترشحات سفید مایل به زرد زیادی دارم