صدای قلب جنين در هفته 5 بارداری

سلام وقتتون بخير . من هفته پنج بارداری هستم ديروز رفتم دكتر سونو انجام داد گفت يه جنين در كيسه بارداری ديده ميشه ولی هنوز صدای قلب نداره چهار هفته ديگه بيا برای صدای قلب تو اين مدت چه چيزای بخورم يا انجام بدم؟ بعد تير كشيدن تخمدان سمت چپ مشكلی نداره؟

اطلاعات تکمیلی

سن٢٨جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید ۳ هفته دیگر به متخصص سونوگرافی برای انجام سونوگرافی مراجعه نمایید سعی کنید رژیم غذایی مقوی ومغذی داشته باشید خیر تیرکشیدن تخمدان مشکلی ندارد موفق باشید.