حمایت از نوزاد در برابر خشونت پدر

سلام و خسته نباشید. اگر زوج بسیار جوانی ناخواسته صاحب فرزند شوند و پذیرش این مسئله برای پدر بچه غیر ممکن باشه و مدام اعتراض کنه که این بچه جوانی و شادی ما را گرفته و در مواقع خاص مثلا گریه ی نوزاد که فقط ۵ یا ۶ ماه داره اونو کتک بزنه چه رفتاری باید داشت در ضمن مادر کودک همسرش را دوست داره و تا جایی که امکان داشته هوای همسرش را همیشه داشته است

اطلاعات تکمیلی

سن۳۰جنسیتزنشغلکارمندوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه ما را انتخاب كرديد

تبريک به خاطر مادر شدنتون 🌺

برای راهنمايی و تشخيص با شما نياز به اطلاعات بيشتری از سن شما و همسرتان .مدت زندگی مشترک ،چگونگی آشنايی و ازدواج با ايشون ؟

روابط زناشويی و عاطفی شما در حال حاضر چگونه است ؟

در مقابل رفتارهای همسرتان شما چگونه برخورد ميكنيد ؟

رفتار شما با نوزادتان چگونه است ؟

آيا قرارتان بر اين بوده كه هيچ گاه بچه دار نشويد ؟يا اينكه زمان خاصی را براي بچه دار شدن در نظر گرفته ايد ؟

برخورد خودتون با بارداری چگونه بود ?

بعد از پاسخگويی شما در خدمتتون هستم 🙏🏻🌷