سلام. پریود من همیشه 5-6 روزه بود درست شروع میشد و درستم تموم میشد. الان چند وقتیه که چهار روز به اولش اضافه شده نه اینکه لکه بینی باشه قشنگ خون میاد ولی فقط توی دستشویی، روی پد نمیاد. یعنی از روز پنجم تازه خونریزی زیاد میشه و 5-6 روز هم طول میکشه که جمعا ده یازده روز میشه. اعصابم خورد شده هر وقت رفتم سونوگرافی و پاپ اسمیر نرمال بوده، توروخدا کمکم کنید.... دیگه خسته شدم البته کاملاً منظمه و سر وقت میشم.

اطلاعات تکمیلی

سن37 جنسیتزنشغلخانه دار وضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام
اگر به طور واضح مدت زمان خونریزی دو برابر شده است ابتدا بررسی های لازم  همانطور که فرمودید به همراه آزمایشات لازم انجام میشود و در صورتی که هیچ مشکلی ملاحظه نشد میتوان یک هیستروسکوپی تشخیصی را برای بررسی بیشتر پیشنهاد نمود.