سلام . من دو روزه دائم تخته پشت کمرم به طرز فجیهی سوزن سوزن میشه. مثل اینکه برق وصل کرده باشند . علت و درمانش چی هست ؟ مرسی از کمکتون

اطلاعات تکمیلی

سن۲۴جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

با سلام

در ابتدا بايد مشخص شود ، آيا سوزش كمر شما سابقه دار بوده و اينكه اين حالت بعد از فعاليت شديد( مثل ورزش سنگين بدون آمادگی يا كار منزل) ، يا حركت ناگهانی شديد ( مثلا بلند كردن جسم سنگين به شكل ناگهانی ) بوده يا خير؟

اين سوزش در چه حالت هايی تشديد مي شود و به پاها سرايت مي كند؟

گاهی هم ممكن است درد های ناحيه كمر در دوران ماهانه خانم ها ، تشديد پيدا كند.

در صورت بی سابقه بودن اين حالت برای شما ، ممكن است به دليل اسپاسم عضلات ناحيه كمر باشد.

چند روزی را به استراحت اختصاص دهيد و كمر را با استفاده از كيسه آب گرم  ، گرم نگه داريد.

حين استراحت در حالت طاق باز دراز كشيده و يک بالش زير زانو ها ، يا به پهلو خوابيده و بالشی بين زانو ها قرار دهيد.

در صورتی كه بعد از دو روز علائم كاهش پيدا نكرد ، برای مشاوره با پزشک يا فيزيوتراپيست اقدام فرمائيد.

موفق باشيد