دل دردهای کودک

46 بازدید 3 تبادل تجربه

با سلام و عرض احترام

پسرم ۱۹ ماهشه.روزی سه وعده غذا،دو میان وعده و دوبار در روز شیرخشک میخوره.چند ماهه شبها اصلا شیر نمیخوره.سوالی که از خدمتتون دارم اینه که حدود یکماهه که خیلی آروق میزنه و شبها که میخوابه یه دوساعتی میخوابه بعد بیدار میشه و بی تابی میکنه که من متوجه میشم که آروق داره ولی نمیتونه بزنه و هی به خودش می پیچه وهرکاری میکنم آروق بزنه نمیزنه،اما دوباره میخوابه یه حدود یکساعت بعد دوباره بیدار میشه و گریه میکنه تا آخر که حدودا مثلا دم دمای صبح یه آروق میزنه.واسه همین کلافه میشه و بدخواب.

من همیشه دوساعت قبل خواب شامشو میدم و حتی قبل خواب هم یکم ماساژش میدم که آروقاشو بزنه و میزنه.اما نمیدونم چرا وقتی میخوابه بازم آروقش میگیره.دلش درد میگیره؟؟؟

لطفا راهنماییم کنید.ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن۳۰جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام.
تیم تخصصی نی نی سایت در حال تکمیل است؛ اما درحال حاضر متخصص مرتبط با سوال شما در لیست تیم نی نی سایت وجود ندارد. از صبوری و حمایت شما سپاس گزاریم.

تجربه شما

الان ميگم دليلش چی بود كه پسرم اينجوری ميشد شايد به درد كسی بخوره و درحقم دعا كنه.

پسرم قبل اين اتفاقات اسهال و استفراغ شديد گرفت و بعد از اون بايد حتما پدی لاكت مصرف ميكرد و من اطلاع نداشتم.درواقع باكتريهای مفيد معده اش ازبين رفته بودن با يک دوره مصر ف پودر لاكتول خوب شد.

با تشکر فراوان از زحمات شما

منتظرم

با تشکر فراوان از زحمات شما

منتظر میمانم