علاقه نداشتن به یادگیری درکودک 4ساله

سلام .من یه پسر ۴ساله دارم که علاقه ای به یادگیری نداره یعنی شعر داستان قرآن اصلا یاد نداره....خودمم که باهاش کار می کنم اصلا توجه نمی کنه میگه من دوست ندارم...کلاس هم که می برم اصلا توجه نمی کنه حتی روی صندلی هم نمیشینه خیلی نگرانم می ترسم برای مدرسه رفتن هم همین مشکل و داشته باشه

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

مادر گرامی سلام.
مشکل نقص در توجه در سنین قبل از مدرسه خیلی مهمه. چه خوب که شما به این مسئله توجه کردید.
این مشکلات باید قبل از ورود به مدرسه پیگیری بشه که کودک شما در سن آموزش، از همسن های خودش عقب نیفته.
ارائه راهکار یا تکنیک های در منزل بدون ارزیابی و معاینه حضوری نتیجه نخواهد داشت. پیشنهاد بنده اینه که حتما به یک کاردرمان حیطه کودک یا روانشناس کودک مراجعه بفرمایید تا در یک دوره توانبخشی، مشکل فرزند شما کنترل بشه. نگران نباشید ولی فرصت رو از دست ندید.