غلت زدن نوزاد

سلام پسرم ۵۰ روزشه و با وزن ۳۸۵۰ و قد۵۳ به دنیا اومد و تا الان خوب وزن گرفته به گفته دکترش  و هر از گاهی گردن هم میگیره و از صبح سه یا چهار بار غلت زده. میخوام بدونم زود نیست؟ و چطوری بخوابونمش که خطرناک نباشه؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن۲۴جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. قطعا این سن برای غلت زدن کودک بسیار بسیار زود است. اما این غلت زدن ارادی نیست و رفلکسی است. توجه داشته باشید که نوزادتان باید در محیطی آرام قرار داشته باشد و از تحریکات لمسی یا صوتی و یا بصری زیاد، دور باشد. از این نوع غلت زدن با گذاشتن بالش در اطراف دلبندتان جلوگیری بفرمایید و بهتر است فرزندتان را به بغل بخوابانید و حتما در طول یک ساعت، یک یا دو بار وضعیت خوابیدن کوچولو را تغییر دهید.