به ارگاسم نرسیدن مرد در رابطه

سلام،مرسی از وقتی که میذارین ،نامزد من گاهی به ارگاسم نمیرسه و کلا حالت دیر انزالی داره و بابت این قضیه خیلی اذیت میشه، بعضی وقتها کاملا طبیعی و نرماله و گاهی تو حالت تحریک توقف میکنه و به انزال نمیرسه،میخواستم بدونم چه دلیلی میتونه داشته باشه این قضیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۷جنسیتزنشغل-وضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام

اگر همسر شما تعمدا جلوی انزال خودش رو می گیره تا هم شما و هم ایشون لذت بیشتری ببرید مشکل دیر انزالی نیست

گفته بودید که نامزد شما. آیا این بدان معناست که هنوز رابطه کامل جنسی یعنی دخول ندارید؟ اگر اینطور هست مشکل دیرانزالی ایشون بعد از اینکه دخول کامل داشتید به احتمال زياد این مشکل برطرف خواهد شد.

اما اگر دخول کامل دارید و ایشون علی رغم اینکه تمایل به انزال دارند اما انزال نمی شوند حتما به یک سکس تراپ مراجعه فرمایید