طلاق بخاطر مسائل مادی

همسرم امشب بهم گفت من طلاقت میدم توافقی چون تو از من توقع مادی داری.مثلا میگی پول بده برای دندان پزشکی.اخه دندونم چند وقته درد میکنه نمیده بهم.بخدا گرفتار شدم یه هزار تومنی نباید ازش بخوام همش میگه پولکی هستم ، لباس تو خونه هام پاره شده میگم اگه پولکی بودم الان این لباسا تنه من نبود در صورتی که من از وقتی اومدم سر زندگیم مراعاتشو کردم و چیزی نخریدم زیاد با توجه به درامدش بهش میگم بزار برم سر کار تا درامد داشته باشم مایحتاجمو براورده کنم میگه دیدی گفتم پولکی هستی من که برات خرید میکنم پس زیاده خواهی!!مثلا یه جوراب بخره اسمشو میزاره خرید یا یه پماد.ادمه عصبی هست.وقتی عصبی میشه تحقیرم میکنه به خانوادم بد میگه. وقتی ارومتر شد بهش گفتم واقعا دوست داری جدا شیم؟گفت اره از خدامه و اینجا خونمه و این تویی که باید بری قشنگ داشت شبیه یه تیکه اضافه باهام برخورد میکرد.فکر میکنه دختر براش زیاده بعده من.از یه ور میترسم از طلاق ولی از یه ور این حقارتو نمیتونم بپذیرم که راحت به زبون میاره نمیخوامت انگار دوست داشتنی در کار نیس.چیکار کنم دوست ندارم اجبارش کنم باهم زندگی کنه چیکار کنم.محبتمم به اندازه بهش نشون دادم ولی قدر نمیشناسه

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز

ممنون از اينكه ما را انتخاب كرديد

شما به عزم جدی ،بينش قوی و تدبير درست و مهمتر از همه به صبر وشكيبايی نيازداريد كه خود را به آن مجهز كنيد ،به دور از احساسات و هيجان با مسئله بطور منطقی برخورد كنيد.

لطفا در مورد خساست همسرتان توضيح بيشتری بدهيد

آيا تنها شما تصور ميكنيدكه ايشان خساست دارند يا اينكه ديگران هم همچين تصوری از همسرتان دارند ؟

چند سال است ازدواج كرديد ؟

سن خودتان و همسرتان ؟

شغل همسرتان ؟

از زمانی كه ازدواج كرديد اين خساست را داشته اند يا اينكه به مرور تغيير كرده اند ؟

همسرتان در چه موقعيت هايی از خرج كردن پولش خودداری ميكند ؟

                            موفق باشيد 🌹