تفسیر آزمایش اسپرم

سلام و خسته نباشید. من خانمی 20 ساله و همسرم 23ساله که دوساله ازدواج کردیم. پارسال سقط در هفته پنجم داشتم.و به مدت یکسال قرص ضد بارداری مصرف میکردم و الان برای چک خودم و همسرم آزمایش دادیم و چون الان دکتر من خارج از شهر هستند و مسئول آزمایش بهم گفتن همسرت مشکل داره و ما خیلی نگران هستیم میخواستم نتایج رو براتون بنویسم تا بدونیم واقعا مشکلی هست یا خیر.

Viscosity=pos×2

Vitallty5%

به توان شش10×30(Spermcount(density

%8=(Progressive(A+B

28%=(Motlle(A+B+C

10%=normal morphology

Slow progressive =8

None progressive =20

immotlle =72

Q=×1

اطلاعات تکمیلی

سن23جنسیتمردشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

دوست بزرگوار

شرح حال کاملی از شما و همسرتان در دست نیست حتی ذکر نکرده اید که سابقه نازایی دارید یا خیر

نتایج آزمایشات و بررسی های شما در کنار بررسی های همسرتان نوع سیکل درمانی و قدم بعدی درمان را تعیین خواهند نمود.