سلام . من يه زن ٢٠ ساله هستم كه ١٤ هفته باردارم و آزمايش ان تی رو دير انجام دادم در ١٤هفتگی و زخامت گردن بچه ٢ميلی متر نوشته شده دكتر سونوگرافی و آزمايشگاه گفتن كه عادی و مشكلی نداره چون آزمايش رو دير انجام دادی اين قدره زخامت گردنش اما دكتر گفت كه خطر داره نظر شما چيه . و با همسرم هم نسبت فاميلی ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن٢٠جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام در سن شما اين عدد تا ٥ طبيعى هست واين عدد كاملا نرماله البته حتما بايد پزشكتون ببينن