نحوه برخورد با مشکلات روحی خانواده به دلیل طلاق

سلام ...برادرم در حال طلاق هست این موضوع خیلی روی روحیه همه تاثیر منفی گذاشته خواستم بدونم در چنین مواقعی اعضای خونواده چطوری باید با برادرم رفتار کنند که حس ترحم نداشته باشه و اینکه پدر و مادرم خیلی ناراحت هستن چون فکر میکنند بخاطر طلاق آبروی ما همه جا رفته و افسردگی گرفتن و همش مادرم میگوید بخت اول که بد شده باشه، عروس بعدی هم بدتر در میاد و من گفتم هر چی سرنوشت باشه همون میشه...حالا با این مشکلات شما چه راهکاری دارید؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن33جنسیتزنشغلخانه دار وضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز✋🏻
ممنون از اينكه ما را انتخاب كرديد
*دوست عزيز دغدغه خاطر شما را كاملا درك ميكنم.
طلاق به هر شكل و علتي ،تأثير مخربي در روحيه افراد ميگذارد
احساس سردرگمي و خشم بعد از جدايي به سراغ فرد مي آيد.مردان بعد طلاق درگير
احساس دوگانگي عاطفي و تغييرات خلق شديد و افسوس هستند .دوره بعد از طلاق ،دوره سوگ هم محسوب ميشود و ممكن است فرد تحريك پذير ،پر خاشگر وحساس تر شود و حس سربار بودن پيدا كند .
اشخاصي كه طلاق ميگيرند از نظر روحي و رواني افت شديد ميكنند و توانايي مديريت زندگي خود را ندارند و اعتماد به نفس و اراده خودرا نسبت به قبل از دست داده اند .
-شما بهتر است با برادرتان همدلي كنيد و ناراحتي و غم و اندوه اورا درك كنيد .
 -اورا سرزنش نكنيد چون باعث پايين آمدن اعتماد به نفس او ميشود .
-بايد نياز برادرتان كه زندگي مشترك و مستقلي داشته ،در نظر بگيريد
-اجازه دهيد استقلال او حفظ شود و به حريمش احترام بگذاريد.
-از رفتارهايي مثل كنترل رفت وآمد و تجسس او خودداري كنيد.
-نظارت خانواده بايد محترمانه و بدون تجسس باشد .
-حمايت شما وحضور در كنار او تا حد زيادي به او كمك ميكند .
-اجازه استقلال به او بدهيد و به حريم شخصي اش احترام بگذاريد .
-اورا با واقعيت آشنا كنيد و با انتخابهايش و نتايج آنها مواجهه كنيد ،در اين صورت او با واقع بيني ،رابطه و انتخاب هاي قبلي اش را بررسي ميكند و با تحليل رفتارهاي مثبت و منفي اش ميتواند در آينده دست به انتخابهاي درستي بزند و زندگي شادتر و موفقيت آميزتري داشته باشد .

                                       شاد و موفق باشيد🌹