سلام همسرم قبل از عمل واریکوسل ۲۴ میلیون اسپرم داشت و بعد از عمل همین وضع بود و بعد از مدتی افول پیدا کرد قرص خارجی فرتیل آید استفاده کرد دو ماه بعد آزمایش داد دو میلیون نسبت به قبل کم شد و اومد روی سیزده میلیون علت کاهش اسپرم با این اوضاع چیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن27جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام
دوست بزرگوار
عددهای کمی صرف جهت شرایط و کیفیت اسپرم گویا و مبنای قضاوت نیستند.
همزمان بایست ارزیابی زوج انجام شود
و بعد از ارزیابی کامل برنامه ریزی درمانی انجام شود
تحت نظر مرکز ناباروری در صورت صلاحدید و با در نظر گرفتن مجموع شرایط هر دو نفر فرصت لازم جهت بارداری به شما داده میشود و اگر در مدت پیشنهادی باردار نشدید وارد سیکل های درمانی مرکز خواهید شد.