فیبروم و کیست و اقدام به بارداری

سلام. من به تازگی برای اولین بار سونوگرافی انجام دادم و متوجه شدم فیبروم 6سانتی متری در دیواره قدامی رحم دارم البته هیچ علامتی هم نداشتم یک سال نیم هست که اقدام به بارداری کردم ولی باردار نشدم دکترم برام لتروزول و ویتامین ای و سونوی روز 12 پریودی داده بهم و خودش از شهرمون رفته من سونو رو روز 11 پریودیم انجام دادم گفتن تنبلی تخمدان دارم و بزرگترین فولیکول 8 میلیمتر بوده مراجعه کردم یه دکتر دیگه ایشون گفتن نیاز به سونوی روز 14 هم نداری و دکتر قبلیم گفت باید آمپول بزنم ولی دکتر فعلی برام تجویز نکرد و برام متفورمین و کلومیفن دادن و ویتامین ای و اسید فولیک . میخواستم بدونم این قرص ها باعث بزرگتر شدن فیبرم و یا ایجاد کیست نمیشه؟ چون شنیدم اگه کیست داشته باشم بخاطر فیبروم نمیتونم دارو برای کیست بخورم آیا این درسته و من این دارو ها رو باید حتما مصرف کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن26جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است از داروهای تجویز شده توسط پزشک معالج خود استفاده کنید مشکلی ندارد موفق باشید.