پانیک و هراس اجتماعی

سلام .چند سال پیش بین من و خانواده همسرم اختلاف بالا گرفت و دچار پانیک شدم از دیدنشون استرس میگرفتم دیگه این موند و من هر وقت میدیدمشون دچار استرس میشدم که حالا هرجایی برم یا هر کاری داشته باشم توی اجتماع استرس شدید میگیرم دکتر خیلی رفتم کلی دارو مصرف کردم اما همین که بفهمم قراره برم مهمونی .عروسی. ختم .دیوانه وار بدنم میلرزه و تهوع میگیرم و گریم میگیره..چندبار خودمو توی جمع قرار دادم آنقدر بالا آوردم آبروم رفت.توی مهمونی ها از شدت استرس توی اتاق تنها دراز میکشم

اطلاعات تکمیلی

سن23جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید
کاملا احساس شما رو درک می کنم
دوست عزیز حمله پانیک یک نوع پاسخ به شرایط استرس زا می باشد تفاوت آن با دیگر پاسخ های بدن شدت و علائم آن می باشد.
باید خدممتون عرض کنم که همراه با دارو درمانی حتما باید با روان شناسی به صورت حضوری در ارتباط باشید روش آرام سازی و پذیرش خیلی به شما کمک می کند.

درمان اختلال پانیک یا وحشتزدگی

اختلال وحشتزدگی با کمک دارودرمانی و روان درمانی به طور همزمان درمان می‌شود.

انواع روان درمانی

  • روان‌درمانی و فنون آرامسازی به بیماران می‌آموزد با مشاهده حملات وحشتزدگی چه طور آرامش خود را حفظ کنند.
  • درمان شناختی- رفتاری (CBT) یک شکل از روان درمانی است که در درمان اختلال وحشتزدگی موثر است. هدف اصلی CBT و درمان رفتاری، کاهش اضطراب به کمک از بین بردن اعتقادات و یا رفتارهایی که باعث ترس و وحشت در فرد می‌گردد، می‌باشد.
  • گروه درمانی و خانواده درمانی به بیمار و خانواده‌اش کمک می‌کند که خود را با واقعیت وجود این اختلال در فرد بیمار و مشکلات روانی- اجتماعی ناشی از آن سازگار سازند.
  • پانیک به هیپنوتیزم درمانی عالی جواب می‌دهد بخصوص وقتی با هیپنوآنالیز و جلسات شناخت درمانی همراه باشد که دوره درمان را بسیار کوتاه می‌نماید.
  • دوست عزیز درمان را مطالعه کنید تا مطمئن شوید که با روان درمانی و دارو درمانی مشکلتتان می تواند برطرف شود به شرط اینکه خودتان بخواهید و با متخصص همراهی های لازم را داشته باشید.
  • برایتان آرزوی آرامش دارم
  •