تیلت پشتی لگنی (تیلت خلفی لگنی) Posterior pelvic tilt

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 398 بازدید 1 تبادل تجربه

من همیشه حس میکردم راه رفتنم زیاد طبیعی نیست و هر کی منو در خیابون میبینه میپرسه بارداری! در حالی که اضافه وزنم خیلی هم زیاد نیست

حالا در اینترنت سرچ کردم فهمیدم مشکلم تیلت پشتی لگنی (تیلت خلفی لگنی)  Posterior pelvic tilt

هستش ... میخواستم ازتون حرکات اصلاحیش رو بپرسم و ببینم مراجعه به فیزیوتراپ درمانش میکنه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن۳۰جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام
با توجه به توضيحاتتان در خط اول احتمال مي دهم مشكل گودي كمر بيش از حد يا به اصطلاح lordosis باشد،
ايا وقتي به ديوار تكيه مي دهيد دستتان به راحتي از گودي كمر عبور ميكند؟
ايا با نشستن طولاني مدت يا ايستادن طولاني مدت درد شروع مي شود و تمايل داريد بنشينيد و به جلو خم شويد يا دراز بكشيد؟
اگر مشكل گودي كمر بيش از حد باشد posterior  pelvic tilt حركت اصلاحي ان است!
اين سوالات را پاسخ دهيد تا با هم در جهت تشخيص و درمان تصميم بگيريم.

تجربه شما

کجا باید پاسخ بدم به سوالاتتون ؟

من سرچ میکنم و تصاویر رو میبینم حالت بدنم همون تیلت خلفی هست

دستم رد میشه و درد هم دارم ولی نه زیاد ... آزار دهنده نیست