علت کمردرد

باسلام و خسته نباشید

من به مدت تقریبا یک ماهه کمرداد دارم هفته اول که کمردرد شدم واقعا نمیتونستم حتی در حالت رکوع خم بشم (قسمت پایین کمرم درد میکرد) الان بعد از گذشت یک ماه هر روز کمی احساس درد دارم (وقتی نشسته باشم و بخوام بلند بشم معمولا درد میگیره)

این کمردرد عفونته؟ مشکل جدی هست؟ یا بخاطر رابطه ی جنسی زیاد میتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن۱۹جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام
متشكرم، وقتتون بخير
كمردرد واژه اي بسيار كلي است،
ايا دردتان يك طرفه است؟
ايا به پاها يا پشت باسن و ران تير مي كشد؟

فعلا با توجه به اينكه مطرح كرديد حين بلند شدن و نشستن درد ايجاد مي شود من پاسخ ميدهم.
روي تخت يا مبل دراز بكشيد و كف پا ها را روي تخت بگذاريد و باشن را از تخت جدا كنيد تا ٧ الي ١٠ سانتي متر بالا بيايد، سپس به حالت اوليه برگرديد و حركت را براي ١٠ مرتبه تكرار كنيد و حداقل سه بار در روز انجام دهيد.
حركت دوم: باز هم در وضعيت قبل قرار بگيريد و اين بار زانوهايتان را به هم بچسبانيد و سعي كنيد زانو ها را با هم همانند پاندول ساعت به چپ و راست ببريد، حركت فقط به اندازه ١٠ درجه در هر سمت انجام مي شود و باسن يا كمر از روي تخت بلند نمي شود.
اگر پهلو ميخوابيد حتما بالش قطور بين دو زانو قرار دهيد.
كشش عضلات باسن نيز كمك كننده هستند.واژه gluteals stretchin را جستجو كنيد.
علت كمر درد نمي تواند عفونت باشد اما اگر در قسمت پهلو ها به سمت پشت احساس درد ميكنيد و با مشت زدن و ضربه روي ان قسمت درد بد تر مي شود مي توان مشكوك به عفونت در كليه شد، پس نياز مند بررسي بيشتر است.
زياد بودن رابطه جنسي اگر در حالت هاي صحيح باشد مشكلي ايجاد نميكند.
سعي مي شود جلوتر حالت هاي صحيح داشتن رابطه جنسي مطرح شود.