دخالت دست هنگام رابطه با همسر، خودارضایی محسوب میشود؟

سلام و خسته نباشید

ببخشید من این سوال رو قبلا هم پرسیدم و گفتند که خود ارضایی نیست. اما از نظر مذهبی هم میخواستم بدونم که گناه نیست؟یعنی هنگام دخول، زن با مالش خودش ارضا بشه. مرجع تقلید من صافی گلپایگانی هستند. از چند جا که پرسیدم گفتند خودارضایی هست. لطفا جواب منو بدین. خیلی درگیرشم. مخصوصا که واسه همسرم سخته منو ارضا کنه.

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام.
لطفا با تماس تلفنی به دفتر مرجع تقلید خود، پاسخ خود را پیگیری فرمایید. سپاس