تعیین مهریه و مطالبه آن

سلام .موقع تعیین مهریه خواهرم توی یه برگه با امضای شاهدین و مهر و شماره دفترخانه اسناد رسمی ، نصف خونه ذکر شد . اما در سند ازدواجشون به دلایلی که از حوصله وقت شما ممکنه خارج باشه ، معادل نقدیش رو نوشتن . یعنی نوشتن فلان قدر پول نقد. میخوایم بدونیم کدوم یکی از این دو تا قابل مطالبه است ؟ اون برگه که مهر و امضای دفترخانه هم داره یا سند ازدواج ؟ یا هر کدوم به دلخواه خودمون ؟

اطلاعات تکمیلی

سن31جنسیتزنشغلشاغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام وقت بخیر.

توجه داشته باشید مسائل حقوقی ریزترین نکته ها میتونه راه حل های خیلی متفاوتی رو ایجاد کنه. به این موضوع از چند جنبه میتونیم توجه داشته باشیم،از طرفی شما میتونید به هر دو سند استناد کنید برای مطالبه مهریه،چون ملک به عنوان مهریه باید در دفاتر اسناد رسمی منتقل بشود.از طرف دیگر امکان داره که همسرشون ادعای این موضوع رو داشته باشن که آخرین اراده ایشون ملاک بوده در نتیجه سند ازدواج ملاک و مناط محسوب میشه.

موفق باشید