زردی نوازد از شیر مادر

سلام. پسر من 56 روزشه از روز سوم زردی گرفت که 10.5 بود و عدد direct هم 0.3 بود بعدش بهش بیلی ناستر دادم و 4 تا قرص فنوباربیتال بهش دادم خوب نشد دکترشو عوض کردیم آزمایش تیروئید و کبد گرفت گفت خوبه و زردی شیر مادر داره باید بهش شیر بدی البته زردیش یک ماهگی 11.5 و direct روی 0.35 بود. الان که 56 روزشه هنوز یکم چشماش و صورتش زرده و من نگرانم... آیا هنوز زردی خطرناکه؟

اطلاعات تکمیلی

سن25جنسیتشغلبیکاروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

احتمالاً نورادتون به شکل پری ترم به دنیا اومده. به هر حال به نظر میاد مشکل حادی نیست و به تدریج بهبودی حاصل میشه منتها حتماً و حتماً زیر نظر پزشک باشید تا میزان بیلی روبین اصلاح و نرمال بشه

با احترام