درمان انحراف زانو

سلام آیا انحراف زانو قابل درمانه؟چه مدت طول میکشه و با چه روشی؟

اطلاعات تکمیلی

سن19جنسیتزنشغلدر حال تحصیلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام
بله اين انحراف اگر شدت بالا داشته باشد براي پيشگيري از زانو درد و ارتروز زودرس انجام ميگيرد.همچنين اين جراحي انجام مي شود تا از جراحي تعويض مفصل در اينده جلوگيري شود.
اگر شدت انحراف شدي باشد اصلاحات روي استخوان ران صورت ميگيرد و اگر درجه ان كم باشد بر استخوان ساق پا جراحي مي شود.
از عواملي كه كمك ككنده هستند پايين اوردن وزن در صورت اضافه وزن، انجام تمرينات ورزشي مخصوص عضلات داخل و خارج ران و تقويت عضلات همسترينگ(پشت پا ) و كوادريسپس (چهار سر ) ران است.
توجه كنيد بعد از جراحي نيز فيزيوتراپي نقش مهمي دارد.